lördag 4 december 2010

Vilken dag!

Tänk vad man kan njuta av en enkel dag! Dagen har spenderats med diverse kakelinköp till köket,mer titt på tapeter och som grädde på moset; en lååång stund på julmarknaden på Gammlia tillsammans med dotter och måg-ämne. Sedan kaffe och nygräddade lussebullar hos dem i deras fint adventspyntade lägenhet.
Jag och maken ska nu njuta av en enkel middag i hemmets lugna vrå; torkad toscana skinka och melon till förrätt. Varmrätten består av Lammracks av domtagris,smörfräst sparris, en fräsch mixsallad med feta och sultanrussin och en skvätt av Galdino Casellibalsmeco. Förrättens vin blev ett vitt; Kloster Eberbach och till lammet prövar vi en Pinot Noir; Delta. Smaklig spis alla!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmm... lammracks av domtagris.........Hur gör man det?

vinmatolat sa...

man köper lammracks från domtagrisen och grillar eller steker det!! =)

vinmatolat sa...

tänk vad tokigt allt kan bli om man skriver och tänker för fort!! haha ...skulle vilja se den grisen ... eller lammet !! =) Vilket Ilands problem vi måste ha!Det blev "bara" racks från domtagrisen ... lammet får bli en annan dag! Vi valde mellan lamm och domta... =)