Gårdagskvällen började vi att skåla och fira dottern med champagne; en Pol Roger blanc de blances 1999 stod för den trevliga stunden!
Sedan blev det lite små snacks... små goa korvar, varma nachochips med diverse ostblandning på.
Varmrätten var ett sött litet upplägg av mandelpotatis/ västerbottensost puré som serverades till en lätt stekt sej och torsk, (självfiskad från norge av maken) på rotsaksbädd, till det smörfräst sparris och en vitvinssås.
Varmrätten bestod av rådjurssadel, hasselbackspotatis, underbar sås, hemlagad vinbärsgelé och en lätt grönsallad.
Det serverades en Rhiesling till förrätten och Amarone Alpha Zeta till varmrätten.
Efterrätten som dottern stod för, var en dröm!! En underbar cheececake med glögglasyr! Jisses vilken smak ! Helt underbar!!
Så ...jag gjorde absolut inget...mer än duka och vara social!!
Det var mycket trevligt att få vara med goa vänner och ha det gott!! Något jag har saknat läänge!
Jag orkade vara vaken också för det blev långt inpå natten som vi satt och surrade. Måste ju ta igen en del... ;-)
Denna dag vaknade jag vid 8snåret. Lite kallare ute, solstrålar som sken igenom.. frosten som glittrade som silver!
Andningen dock jobbigare, hostan kom tillbaka efter gårdagens frånvaro!
Men vad gör väl det... jag hade det så trevligt igår!!!
Restaurang Volt
7 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar