lördag 14 mars 2009

Åååhhh vad gott!

Nu har man den där "paltkoman" igen.

Till middag ikväll blev det; smörstekt sparris, utskuren biff av älg och en vanlig sallad (röd lök,oliver,tomat,paprika, chrispsallad).
Över detta ringlades det en balsamico; Aceto Balsamico Di Medena. TIll detta drack vi ett rött vin som min gom tyckte om; Saint-Mont 2006.( château de Bergalasse)

Såå god denna middag blev!! Enkelt och smärtfritt! Allt fanns hemma, det var bara sparrisen somjag köpte och den var inte billig, men vad gör man inte för en god middag??!!

Till efterrätt blir det lakritspannacotta.
Skulle vilja servera den med passionsfrukt men jag hade ingen, hallon eller jordgubbe går också bra. Det finns i frysen. Kanske blir det ett glas portvin senare...

1 kommentar:

Anonym sa...

Angående vinet du drack, medande du "Château La Bergalasse" nr 99746 på systembolaget?